Svět podle Druckera - Grus, Vlastimil
Život a dielo P. F. Druckera v kocke. Manažment ako samostatná a univerzálna disciplína. Podnikový manažment, účel podnikovej organizácie, vedúca osobnosť a jej úloha podľa P. Druckera. Z myšlienok P. Druckera o manažmente.