Strašiak menom insolvencia
Riziko omeškania platieb a platobnej neschopnosti rastie na medzipodnikovej úrovni, aj pri pohľadávkach voči bežným spotrebiteľom. Vývoj rizikového indexu Slovenska. Platobná disciplína klesá. Podľa celosvetových prieskumov mnohé krajiny západnej Európy sa už spamätávajú z najhoršieho, naopak Slovensko práve zasahuje hlavná vlna platobnej nedisciplinovanosti. Ako majú firmy reagovať.