Štátna pomoc v čase hospodárskej a finančnej krízy - Stachová, Paulína
Súčasné nástroje poskytovania štátnej pomoci pre stredné a malé podniky. Štátna pomoc v čase hospodárskej a finančnej krízy pôsobí ako pozitívny faktor a je vnímaná ako podporný nástroj na dosiahnutie cieľov Lisabonskej stratégie.