Konatelia spoločnosti s ručením obmedzeným - Strapáč, Peter
Počet konateľov. Predpoklady na výkon fukcie konateľa. Vzťah konateľov k orgánom spoločnosti. Pôsobnosť konateľov, pôsobnosť voči tretím osobám. Obmedzenie konateľského oprávnenia. Zánik fukcie konateľa ako člena štatutárneho orgánu.