Energia, ukrytá v stavbách - Zverková, Daniela
Stavebníctvo sa v najväčšej miere podieľa na spotrebe energie, vypúšťa najväčšie množstvo emisií CO2 v EÚ. Nové projekty nízkoenergetických, najnovšie pasívnych domov. Únik tepla do vzduchu. Dôkladné zváženie výberu konštrukčného riešenia domu. Presklenné steny a orientácia presklenných stien. Zatepľovanie budov - úspory energie.