Dotácie na rekvalifikáciu z prostriedkov EÚ - Lukačovičová, Jaroslava
Rekvalifikácia ako jeden z najdôležitejších nástrojov aktívnej politiky trhu práce. Vzdelávanie a príprava pre trh práce zamestnanca. Poskytnutie dotácie z hľadiska zákona o účtovníctve a postupov účtovania. Ilustračný príklad.