Analýza vplyvu zníženia sadzby DPH na oživenie hospodárskeho rastu v čase krízy - Strieška, Ľubomír
Analýza predpokladov, podmienok a účinností opatrenia - zníženia sadzby DPH - ako impulzu na podporu ekonomického rastu v období krízy. Analýza bola realizovaná pomocou modelov založených na princípoch mikroekonómie.