Metodická podpora progresívnych technológií v integrovaných informačných systémoch - Grell, Michal
Princíp fungovania integrovaného informačného systému na podklade metodiky TISTAS, ktorá je postupne vyvíjaná a overovaná v pedagogickom procese.