Segmentová evidencia príspevku na úhradu - Foltínová, Alžbeta
Príspevok na úhradu v ekonomickej teórii. Hierarchia segmentov v evidencii príspevku na úhradu. Evidencia príspevku na úhradu na báze jednotlivých nákladov.