Eurostat's path towards implementation of the European statistics Code of Practice and reflection on its future development - Bohatá, Marie
Od prijatia európskeho štatistického Code of Practice (Kód v praxi) v roku 2005, Eurostat koordinuje implementácie európskeho štatistického systému a tiež monitoruje jeho harmóniu s Kódom. Eurostat je tiež zodpovedný za implementáciu Kódu. Špecifické funkcie Eurostatu v rámci európskych štatistických systémov.