Analysis of the organic food marketing - chain store companies (South Bohemia) - Doležalová, Hana
Výsledky dotazníkového výskumu (2007), ktorého cieľom bolo zmapovanie stratégie predaja biopotravín, sortimentnej skladby, podmienok a kultúry predaja v rámci jednotlivých reťazcov.