Pošta sa digitalizuje
Slovenská pošta spúšťa digitálne novinky, ktoré budú pre zákazníkov znamenať kvalitnejšie služby, ako aj rýchlejšiu obsluhu na poštách. Piliermi projektu digitalizácie sú rozsiahla automatizácia pôšt, nová elektronická služba e-SIPO a elektronický komunikačný portál. K dispozícii je aj služba Info web, pomocou ktorej zákazníci môžu sledovať svoje zásielky.