Sláva a úskalí zahraničních rozvojových misí - Červinková, Radka
Stále viac spoločností v Česku a v na Slovensku vysiela pracovníkov do zahraničia na strednodobé rozvojové či krátkodobé projektové stáže. Skúsenosť zo zahraničia je považovaná za súčasť kariérneho rozvoja. Aké sú predpoklady úspešných zahraničných misií.