How new trend of sustainability reporting influences stakeholders and their attitude to business companies - Zorkóciová, Otília, 1954-
Základy spoločenskej zodpovednosti podniku. Zlepšovanie podmienok pre ľudské zdroje. Risk manažment. Diferenciácia značiek. Licencia na fungovanie spoločnosti. Prístup ku kapitálu. Ako zistiť, že spoločnosť je skutočne sociálne zodpovednou spoločnosťou. GRI - Global reporting initiative. Prvý čitateľský prieskum v rámci GRI vzťahujúci sa na problémy udržateľnosti (október 2007-január 2008).