Časové rozlišovanie nákladov a výnosov v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Podstata zásady účtovania nákladov a výnosov do obdobia, s ktorým časovo a vecne súvisia. Časové rozlišovanie nákladov a výnosov v právnej úprave účtovníctva SR. Účtovanie časového rozlíšenia nákladov. Základné účtovné prípady a ich účtovanie v rozpočtových organizáciách. Príklady na účtovanie nákladov budúcich období s spojení s účtovaním transférov v štátnej rozpočtovej organizácii.