Obchodovanie s CFDs - Exelová, Jana
Vymedzenie pojmu CFDs (Contract for Difference - kontrakt na rozdiel, diferenčná zmluva). Obchodovanie s CFDs. Výhody a riziká obchodovania CFDs . Ilustračný práklad.