Řízení rizik v bankách a pojišťovnách - Valová, Ivana
Informácia o aktuálnej situácii v oblasti riadenia rizík v bankách a poisťovacích inštitúciách. Charakteristika, analýza a porovnanie hlavných princípov regulácie podľa BASEL II a SOLVENCY II.