Motívy realizácie fúzií a akvizícií - Harumová, Anna, 1955-
Podniková kombinácia - fúzia, akvizícia. Druhy fúzií, akvizícií. Motívy realizácie fúzií a akvizícií - ofenzívne, defenzívne. Kritériá úspešnosti fúzií a akvizícií.