Vplyv certifikátu ECDL na zvyšovanie konkurencieschopnosti pracovnej sily v EÚ - Pólya, Attila
Certifikát ECDL - jeden z najrozšírenejších certifikátov z oblasti informatiky a počítačovej gramotnosti v Euróspkej únii ako aj na celom svete. Základné charakteristiky certifikátu ECDL. ECDL na Slovensku a v Európe.