Grafické znázornenie vývoja vybraných odvetví slovenskej ekonomiky - Poláček, Marian
Grafické znázornenie dopadu hospodárskej krízy na Slovensko a jeho ekonomiku. Štyri grafy znázorňujúce vývoj zahraničného obchodu a predaja motorových vozidiel v Slovenskej republike.