Sociálna a emociálna inteligencia, ich ponímanie, potreba a možnosti využitia pri príprave manažérov - Birknerová, Zuzana
Pojem sociálna inteligencia v ekonomickej literatúre. Problémy rozlíšenia konštruktov SQ. Emocionálna inteligencia. Vzťah SQ a EQ. Potreba a možnosti využitia SQ a EQ pri príprave manažérov.