Psychologické aspekty fenoménu excentrickosti v podnikaní s reklamou - Soroková, Tatiana
Vplyv reklamy na ľudské vedomie. Excentrická, nevkusná, nonetická reklama. Podceňovanie recipienta. Reklama a obrovské finančné sumy. Tvorba nových typov reklamy. Účinnosť reklamy. Podpora a formy podpory predaja.