Efektívny manažment podniku a podnikateľské vzdelávanie - Novák, Jaromír, 1978-
Podnikavosť ako nástroj efektívneho rozvoja hospodárskej činnosti. Personálny manažment a starostlivosť o ľudské zdroje v podniku. Podnikateľské vzdelávanie ako súčasť všeobecného ekonomického vzdelávania.