CBA otvára Cent - Hinková-Dibarborová, Andrea
CBA je pôvodná súkromná slovenská sieť. CBA so sídlom v Lučenci spúšťa nový formát supermarketov s názvom Cent. Predajne novootvoreného reťazca kladú dôraz na čerstvé potraviny. Ich najväčšími konkurentami sú predajne Billa a COOP.