Application of Multiple Criteria Decision Analysis for Finding the Optimum Location for a New Depot - Brezina, Ivan, 1963-
Výber vhodného miesta pre sklad - proces rozhodovania. Generalizovanie procesu lokalizácie nového skladu. Multikriteriálna analýza rozhodovania. Kritériá hodnotenia. Aplikácia metódy Prometheus II.