Čas pravdy príde po kríze - Hinková-Dibarborová, Andrea
Pre rok 2009 sú typické nielen akciové ponuky, zľavy, či výpredaje. O zákazníka bojujú obchodné reťazce aj lojalitnými programami. Ich nosičom je väčšinou karta, vďaka ktorej môže zákazník ušetriť ešte viac.