Energetická šachovnice Evropské unie - Kučerová, Irah
Pohľad na energetickú situáciu krajín Európskej únie. Program energetickej politiky Únie. Dovozná závislosť EÚ. Vývoj cien ropy v roku 2008. Energetická spotreba krajín EÚ.