Majetok obce - legislatívne zmeny - Brániková, Mária
Hospodárenie s majetkom obce. Zásady hospodárenia. Prevod vlastníctva majetku obce. Nájom majetku obce. Upustenie od vymáhania majetkových práv. Možnosti nakladania s majetkom obce. Zverenie do správy, hospodárenie prostredníctvom správcu. Vklad v obchodnej spoločnosti. Založenie inej právnickej osoby. Zmluva o výkone správy. Operatívny prenájom.