Multi-attribute Decision Making and the Utility Function - Terek, Milan
Viackriteriálny proces rozhodovania - základné problémy. Funkcia úžitkovej hodnoty. Prístupy k viackriteriálnemu procesu rozhodovania. Pridaná úžitková hodnota vo viackriteriálnom rozhodovaní. Vzájomná väzba atribútov.