Príprava a plánovanie projektu - Neuhybel, Peter
Faktory, ktoré ovplyvňujú kvalitu projektov. Príprava a plánovanie projektu. Iniciačná fáza projektu. Plánovacia fáza. Analýza rizík projektovej žiadosti o finančný príspevok z grantu EÚ.