Špecifiká sociálneho podniku a dôvody pre zabezpečenie kvality - Buzala, Ondrej
Špecifiká sociálneho podniku. Procesný prístup v systémoch manažérstva kvality ako jeden z nástrojov možnej zmeny v sociálnom podniku.