Trh drogérií rastie - Hinková-Dibarborová, Andrea
Napriek tomu, že celý svet skloňuje slovo kríza, hospodárske výsledky spol. dm drogerie markt za rok 2008/2009 sa všeobecnému negatívnemu trendu vymykajú. Podpora identity značky.