Ukazovateľ vonkajšej rovnováhy ekonomiky a vplyv metodiky platobnej bilancie - Bartóková, Ľudmila
Deficit bežného účtu ako ukazovateľ vonkajšej rovnováhy. Deficit bežného účtu a jeho udržateľnosť. Ukazovateľ BÚ/HDP a skresľujúca metodika platobnej bilancie. Štruktúra bežného účtu z hľadiska odchádzajúcich a prichádzajúcich platieb.