Ako sa v Európe dá dostať na radnicu - Klimovský, Daniel
Zastupiteľské kolektívne orgány obcí predstavujú jeden z najzákladnejších prvkov demokracie na lokálnej úrovni. Z histórie samosprávy. Staré Grécko a moderná Európa. Väčšinové volebné systémy. Semi-proporčné volebné systémy. Pomerné volebné systémy. Krajiny s viacerými modelmi. Možnosti kombinácie volebných systémov.