Vyhodnotenie úrovne marketingu rastlinnej výroby na Slovensku v porovnaní s ostatnými členskými štátmi Európskej únie - Hudák, Jozef
Zhodnotenie vývoja úrovne marketingu rastlinnej výroby na Slovensku v porovnaní s ostatnými štátmi EÚ za obdobie rokov 2003-2008.