Riešenie rizík potravinovej bezpečnosti vidieckeho obyvateľstva - Koncoš, Pavel
Identifikácia rizík potravinovej bezpečnosti, formulácia úloh samosprávnych inštitúcií a vlády v oblasti potravinovej bezpečnosti Slovenska. Návrh opatrení k náprave nepriaznivého stavu vo výrobe a spotrebe potravín v SR do roku 2015.