Moderné spôsoby prezentácie Blu-ray formátu vo vzdelávaní - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Vznik (história), charakteristika, špecifikácia a rozdelenie Blu-ray formátu. Blu-ray formáty médií. Praktická časť. Návrh multimediálnej počítačovej učebne s Blu-ray prehrávačom s rozmermi 5 krát 7m. Aplikácia Blu-ray technológie do pedagogického procesu.