Rozvoj vidieka v spektre podporných prostriedkov z eurofondov - Buchta, Stanislav
Hodnotenie a vecná analýza implementácie rezortných programových dokumentov na rozvoj vidieka. Analýza priamych a nepriamych dopadových efektov projektových podpôr z eurofondov, vplyv na agrárnu zamestnanosť a ekonomické indikátory podnikateľských subjektov. Pozitívny vplyv podpôr v ekonomike podnikov.