Hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov - základný nástroj motivačnej stratégie - Ostertágová, Monika
Proces hodnotenia pracovného výkonu zamestnancov. Efektívne motivátory. Finančné motivátory. Nefinančné motivátory. Význam hodnotenia pracovného výkonu zamestnancov. Prínos efektívneho systému hodnotenia pracovného výkonu zamestnancov v súčasnej ekonomickej situácii.