Riziká v poisťovníctve - Draganovský, Dalimil
Najvýznamnejšie riziko, ktorému poisťovníctvo v súčasnosti čelí - dôsledky finančnej krízy. Desať najvýznamnejších podnikateľských rizík v poisťovníctve na rok 2009.