Možnosti právnej ochrany pred nerovnakým zaobchádzaním v pracovnoprávnych vzťahoch - Kuril, Michal
Ochrana fyzických osôb pred nerovnakým zaobchádzaním zo strany orgánov verejnej moci. Historická genéza antidiskriminačného práva.