Prijatie eura a jeho vplyv na slovenské poisťovníctvo - Baková, Lucia
Obdobie duálneho zobrazovania cien. Príprava legislatívy. Implementácia informačných systémov na euro. Dopady zavedenia eura na poisťovníctvo.