Riadenie obchodného rizika - Kúdela, Milan
Využitie metód kontrolingu na minimalizovanie podnikateľského rizika. Popisovanie všetkých činností prebiehajúcich vo firme. Tvorba vnútorných predpisov a kontrola ich dodržiavania. Finančný kontroling.