Vykonanie akceptačného auditu sa stáva nevyhnutnosťou - Kúdela, Milan
Vývoj dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Preverenie dodávateľa - akceptačný audit so súhlasom dodávateľa. Preverenie celkovej ekonomiky, solventnosti a kredibility. Preverenie odberateľa. Záverečné hodnotenie auditu - najdôležitejšie kritérium z pohľadu nadobudnutia dôvery. Dôvera - základ dodávateľsko-odberateľských vzťahov.