Diagnóza cieľovej skupiny - polovica úspechu v biznise - Burák, Emil
Polovica víťazstva v biznise znamená mať v ponuke jedinečný produkt a druhou polovicou úspechu je schopnosť správne hrať na najvhodnejšiu cieľovú skupinu v rámci lovu na zákazníka. Zápasy dvoch hlavných súperov trhu - ponuky a dopytu sú často v prevahe kupovania nie toho, čo by sme mohli alebo mali, ale toho, čo musíme (dokážeme si dovoliť) kúpiť. Na trhu tvorí len menšinu tzv. elita spotrebiteľov, preto sa obchodníci orientujú na štandardného, masového zákazníka. Rozhodujúcim klientom na trhu je stredná vrstva a najchudobnejšie masy.