Finanční zdraví veřejných vysokých škol - Kraftová, Ivana
Postavenie vysokého školstva a miera jeho financovania v Českej republike. Efektívnosť a finančné zdravie subjektov verejného sektora. Finančná analýza českých verejných vysokých škôl použitím modelu BAMF (bilančná analýza municipálnej firmy). Popis modelu a metodický postup analýzy. Model BAMF - modifikácia pre verejné vysoké školy. Súhrnné zhodnotenie finančného zdravia skupiny verejných vysokých škôl v Českej republike.