Hĺbková analýza údajov a jej aplikácia na poľnohospodárske farmy v SR - Terek, Milan
Hĺbková analýza údajov (Data mining). Získavanie poznatkov z databáz a hĺbková analýza údajov. Ciele hĺbkovej analýzy údajov. Úlohy hĺbkovej analýzy údajov. Korene hĺbkovej analýzy údajov. Proces hĺbkovej analýzy údajov. Metodiky hĺbkovej analýzy údajov - metodika SEMMA. Použitie metodiky SEMMA pri odhadovaní modelu na predikciu ekonomickej prosperity poľnohospodárskych fariem.