Nordic walking: k lepším vzťahom a výkonom v práci - Holcová, Martina
Vymedzenie pojmu nordic walking. Prínosy "severskej chôdze". "Severská chôdza" vo firemnom prostredí. "Severská chôdza" v rámci teambuildingu. Stresový manažment.