Agentúry dočasného zamestnávania v medzinárodnom kontexte - Chorvátová, Elena
Pracovná zmluva s agentúrou. Vzťah medzi agentúrou dočasného zamestnávania a užívateľským zamestnávateľom. Zdanenie zamestnancov pri personálnom lízingu zo SR do ČR. Sociálne zabezpečenie dočasne prenajatých zamestnancov.