Politici se zmocňují účetnictví - Jílek, Josef
Vplyv politikov vo svete na účtovníctvo. Dopady zmien účtovných štandardov na hospodárstvo. Zmeny v IFRS z októbra 2008. Zmeny v americkom účtovníctve z apríla 2009. Situácia s vylepšovaním výsledkov hospodárenia.